SCII - GSL

**SCII - GSL**

Den globale StarCraft II-ligaen (GSL) er en af verdens ældste og mest prestigefyldte esports-turneringer. Turneringen har været afholdt siden 2010 og har gennem årene samlet nogle af verdens bedste StarCraft II-spillere.

GSL afholdes i Sydkorea og består af to sæsoner om året, en forårs- og en efterårssæson. Hver sæson består af tre faser: en indledende online-fase, en gruppespilsfase og en slutspilsfase.

De bedste spillere fra den indledende online-fase går videre til gruppespilsfasen, hvor de kæmper om en plads i slutspillet. Slutspillet er en dobbeltudskilningsturnering, hvor de sidste 16 spillere kæmper om titlen som GSL-mester.

GSL-turneringerne er kendt for deres høje niveau af spil og intense konkurrence. Turneringen tiltrækker nogle af verdens bedste StarCraft II-spillere, og vinderen af GSL betragtes ofte som verdensmester.

Hvis du er en fan af StarCraft II, er GSL et must-see. Turneringen tilbyder nogle af de bedste esports-action i verden og er en fantastisk mulighed for at se nogle af verdens bedste spillere i aktion.