ITF W60 Caldas da Rainha - Kvinnedouble

ITF W60 Caldas da Rainha - Kvinnedouble

Bli med på et spennende tennisturnering, ITF W60 Caldas da Rainha, i Portugal. Denne turneringen er en del av den internasjonale tennisforbundets (ITF) kvinneserie og byr på verdensklasse tennis fra noen av de beste kvinnelige dobbeltspillerne.

Turneringen holdes i den vakre byen Caldas da Rainha, som ligger bare en kort kjøretur fra Lisboa. Den vil bli spilt på hardcourtbanene i Complexo Desportivo Municipal de Caldas da Rainha.

Deltakerne vil konkurrere i et utslagsturneringformat om en premiepott på 60 000 dollar. Toppseedingene inkluderer spillere fra hele verden, noe som lover spennende og konkurransepregede kamper.

Kampene starter hver dag fra kl. 10.00 og avsluttes vanligvis sent på ettermiddagen. Publikum vil ha tilgang til arenaen for å heie på favorittspillerne sine og oppleve det høye nivået av tennis som utspiller seg.

I tillegg til tenniskampene vil turneringen også tilby en rekke andre aktiviteter og underholdningsmuligheter for publikum, inkludert matboder, salgsboder og levende musikk.

Så merk av datoene i kalenderen din og gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse på ITF W60 Caldas da Rainha - Kvinnedouble!