Argentina - Ungdomsliga

**Argentina - Ungdomsliga**

Argentina - Ungdomsliga er en landsomfattende fotballturnering for ungdomslag i Argentina. Turneringen er organisert av Det argentinske fotballforbundet (AFA) og er åpen for spillere mellom 14 og 18 år.

Argentina - Ungdomsliga ble først arrangert i 1997 og har siden blitt en viktig plattform for unge spillere i Argentina. Turneringen gir unge talenter en sjanse til å vise frem sine ferdigheter og kjempe om nasjonale mesterskapstitler.

Turneringen er delt inn i to divisjoner:

* **División A:** De beste ungdomslagene i Argentina, inkludert lag fra toppklubbene Boca Juniors, River Plate og Independiente.
* **División B:** Lag fra mindre klubber og regioner i Argentina.

Lagene i División A spiller i en serie med hjemmekamper og bortekamper, mens lagene i División B spiller i regionale grupper. De beste lagene fra hver divisjon kvalifiserer seg til nasjonale sluttspill.

Argentina - Ungdomsliga har produsert noen av de største stjernene i argentinsk fotball, inkludert Lionel Messi, Sergio Agüero og Ángel Di María. Turneringen er en viktig del av den argentinske fotballutviklingen og gir unge spillere en sjanse til å nå sitt fulle potensial.